2 dl Lailas gul Mjölmix
1,5 dl solrosfrön
1,5 dl Kockens sesamfrön
0,5 tsk salt
1 tsk Kockens pomeransskal malda
1 msk Kockens fänkål (stött)
1 msk Kockens anis (stött)
1 tsk Kockens kryddnejlika malen
1 tsk Kockens ingefära malen
1 tsk Kockens kardemumma malen
2 dl kokhett vatten
½ dl rapsolja
Flingsalt till garnering
Glutenfritt juligt fröknäcke
Ingredienser
1 plåt
Instruktioner
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Mortla kryddorna och blanda ihop alla torra ingredienser.
3. Rör i kokt varmt vatten och olja och blanda ordentligt. Låt degen vila i ca 10 minuter.
4. Kavla ut mellan två bakplåtspapper, toppa med flingsalt och grädda i mitten av ugnen i ca 50 minuter.
5. Bryt eller skär upp lagom bitar.