Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Kryddrik julsnaps

Ingredienser

37 cl Brännvin Special

2 tsk Kockens kummin hel

5 st Kockens nejlikor hela

1 st Kockens pomeransskal hela

1 Kockens stjärnanis

½-1 tsk flytande honung

Instruktioner

Lägg kryddorna i en glasburk. Häll Brännvin Special över kryddorna tills dem är väl täckta. Låt stå i rumstemperatur i 3-4 dagar. Sila ifrån kryddorna och späd med mera brännvin till önskad smak och styrka.

Tillsätt en aning honung för att runda av smaken.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!