1 dl ättikssprit
2 dl strösocker
3 dl vatten
1 msk Kockens gurkmeja
2 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
2 tsk Kockens persillade
salt och svartpeppar
färsk gräsök till dekoration
8 ägg/16 halvor
1 dl ättikssprit
2 dl strösocker
3 dl vatten
1 msk Kockens gurkmeja
2 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
2 tsk Kockens persillade
salt och svartpeppar
färsk gräsök till dekoration
1. Blanda ättika, socker, vatten och gurkmeja i en kastrull och låt koka upp tills sockret smält. Låt lagen svalna.
2. Koka och skala äggen och lägg i en glasburk. Häll över den avsvalnade lagen och låt äggen stå över natten.
3. Dela äggen och gröp ur äggulorna och lägg i en skål.
4. Blanda äggulor med majonnäs, crème fraiche och persillade, rör ihop.
5. Fyll ägghalvorna och strö lite färsk gräslök över.