1 rulle, ca 200 g, chèvreost
ca 75 g nötmix (pinjenötter, valnötter, pistaschnötter)
2 krm Kockens kanel malen
2 krm Kockens kardemumma malen
2 -3 krm Kockens chili Ancho
ca ½ msk olja
1-2 nypor flingsalt
ca 2 tsk honung
salladsblad
ca 15 st
1 rulle, ca 200 g, chèvreost
ca 75 g nötmix (pinjenötter, valnötter, pistaschnötter)
2 krm Kockens kanel malen
2 krm Kockens kardemumma malen
2 -3 krm Kockens chili Ancho
ca ½ msk olja
1-2 nypor flingsalt
ca 2 tsk honung
salladsblad
1. Hacka nötterna grovt och rosta dem i en panna med olja tills de får fin färg. Strö över salt och kryddor. Ringla över honung och låt det rostas ytterligare en stund. Låt svalna.
2. Skiva osten när den är kall och låt den bli rumstempererad. Tryck ner skivorna i nötblandningen. Lägg skivorna på valfritt salladsblad.