3 dl Kockens Potatismjöl
1 ½ dl vetemjöl
1 ½ dl socker
½ msk vanillinsocker
125 g smör eller margarin
1 ägg
ca 40 g smält choklad till garnering
ca 50 st
3 dl Kockens Potatismjöl
1 ½ dl vetemjöl
1 ½ dl socker
½ msk vanillinsocker
125 g smör eller margarin
1 ägg
ca 40 g smält choklad till garnering
Mät upp de torra ingredienserna i en matberedare. Lägg i smöret som kuber. Hacka hastigt samman till grynig massa. Tillsätt ägget. Arbeta ihop till en deg. Låt vila kallt i 30 minuter. Rulla degen i längder. Dela i bitar. Rulla små bollar. Lägg dem på bakplåtspapper på en plåt. Platta ut bollarna något med en gaffel. Grädda i ugn vid 175 °C i 8-10 minuter.
Ringla smält choklad över som garnering.