Om oss
Recept
Produkter
Nyheter
Kontakta oss
Foodservice
0
/5
(
1
)
Dela
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Skriv ut
Kryddboosta vattnet
Sommarvatten med kanel, jordgubbar och kiwi
Ingredienser
1 flaska
10 jordgubbar
1 kiwifrukt
2 st
Kockens kanelstänger
Instruktioner
Ansa jordgubbarna och halvera eller skiva dem i stora skivor. Skala och dela kiwifrukten i klyftor.
Blanda samman samtliga ingredienser i en flaska med stor hals eller i en karaff. Fyll på med vatten.
Låt allt stå i kylskåpet i minst 2 timmar, rör om och servera. Garnera gärna med mynta.
Liknande recept
Nejlika- och citronvatten
Kanel- och blåbärsvatten
Apelsin chai vatten
Produkter i receptet
Kanel hel
Stäng
Om oss
Recept
Produkter
Nyheter
Kontakta oss
Foodservice
Betyg
Vad tyckte du om receptet?
Rösta
Kontakta oss!