Smördegspizza med päron och örter

Söt, salt och härligt kryddig smördegspizza!
Aldrig gjort smördegspizza tidigare? Då är det på tiden! Gör som @thenordickitchen och toppa denna frasiga skönhet med päron och örter från Kockens kryddor.

Ingredienser

I rulle kyld smördeg
Växtbaserad dryck tex oatly
2-3 dl cashewnötter
Kockens örter exempelvis rosmarin, timjan, dragon och vitlökspulver.
1 Päron
Valnötter

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader
Lägg ut en smördegsplatta & pensla med växtbaserad dryck
Toppa med ett lager örtkräm (mixa 2-3 dl blötlagda cashewnötter med valfria örter från Kockens, t.ex rosmarin, timjan & dragon + vitlökspulver)
Lägg på skivat päron
Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter tills pizzan fått färg och kanterna har puffat upp.
Servera gärna med mer cashewkräm och valnötter.
Kontakta oss!