Skagenröra på knäckebröd

Ingredienser

8-10 bufféportioner

Kockens knäckebröd – recept
2 dl lätt crème fraiche
1 dl majonnäs
ca ½ dl finhackad purjolök
150-200 g skalade, grovt hackade räkor (spara några hela räkor till garnering)
2 msk hackad persilja
1-1 ½ tsk Kockens citronpeppar
ev 1-2 krm Kockens chilipeppar

Instruktioner

1. Blanda samman alla ingredienser och smaka av med kryddor. Låt gärna stå kallt en stund.
2. Lägg upp röran i en skål, garnera med räkor. Servera tillsammans med knäckebröd.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?