Sill med curry, äpple och örter

Ingredienser

8-10 bufféportioner

1 förpackning 5-minuters sill á 400 g varav 210 g sill
2 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
ca 2 tsk Kockens curry oriental
2-3 nypor socker
½-3/4 dl blandat hackad dill/gräslök
½ hackat äpple
½ hackad rödlök
salt och peppar

Instruktioner

1. Låt sillen rinna av och skär i bitar.
2. Blanda crème fraiche, majonnäs, curry, socker och kryddgrönt med urkärnat äpple i tärningar och hackad rödlök.
3. Vänd ner sillen och smaka av med salt och peppar. Låt gärna stå och mogna i kyl i ett par timmar.
4. Lägg upp sillen och garnera med hackad rödlök.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!