Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot

Minutsyltade betor

Ingredienser

4 port.

300 g betor (gula, röda eller polka), skalade

1 dl ättika 12%

2 dl socker

3 dl vatten

1 msk Kockens nejlikor hela

3 st Kockens lagerblad

1 tsk Kockens vitpeppar hel

Instruktioner

Skiva betorna tunt på mandolin eller med vass kniv.

Koka upp resten av ingredienserna. Lägg betorna i en burk och slå den varma lagen över.

Servera direkt ur burken som tillbehör till det kallskurna på julbordet.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!