2 surdegsbaguetter
olivolja till stekning
färska kryddor till garnering, t ex basilika och ärtskott
Chilistekta kantareller på färsk spenat
olivolja till stekning
200 g väl rengjorda kantareller, grovt hackade
2 vitlöksklyftor
1 tsk Kockens chili flakes Ekologiska
vit- och svartpeppar
flingsalt
en näve färsk spenat
Kronärtskockscrème med soltorkade tomater
4 kronärtskockshjärtan, inlagda i vatten på burk
2 vitlöksklyftor
1 msk havrefraiche
1 msk olivolja
1/2 tsk Kockens chili flakes Ekologiska
vit- och svartpeppar
flingsalt
4 soltorkade tomater, strimlade
½ tsk Kockens chili flakes Ekologiska
Salsa Verde, kronärtskocka och oliver
1 näve basilikablad, färska
1 näve persilja
2 romansalladsblad, strimlade
1 vitlöksklyfta, hackad
2 tsk dijonsenap
1 msk citronsaft
drygt ¼ dl olivolja
1 tsk vinäger
1/2 tsk Kockens chili flakes Ekologiska
vit- och svartpeppar
flingsalt
ca 10-12 kronärtskockshjärtbitar i marinad
svarta oliver