Lailas glutenfria miniscones

0/5 (2)


Ingredienser

10-12 stycken

4 dl Lailas blå Mjölmix

0,5 tsk salt

1 tsk bakpulver

75 g smör

1,5 dl mjölk

Pensling

1 ägg

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda mjölmix, salt och bakpulver i en bunke. Tillsätt smöret och nyp ihop till en smulig deg.
  3. Tillsätt mjölken och arbeta snabbt ihop till en deg.
  4. Kavla degen till cirka 2 cm tjocklek, stan sa ut rundlar med en utstickare eller ett litet glas.
  5. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och pensla med uppvispat. Grädda mitt i ugnen 10-12 minuter tills de fått fin färg.
  6. Servera varma med goda tillbehör.

Skriv ut

Glutenfritt: Ja

Liknande recept: