Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Krämig persillade sill

Ingredienser

6-8 port. buffé

1 förpackning sill på 5 min. á 420 g

2 dl lätt crème fraiche

½ dl majonnäs

1 msk senap

1 knippa hackad persilja

2-3 msk finhackad purjolök

ca 2 tsk Kockens persillade

Instruktioner

1. Skiva sillen och låt den rinna av.

2. Blanda crème fraiche, majonnäs, senap och kryddor. Vänd ner hackad persilja och purjolök. Låt stå och mogna några timmar eller till nästa dag.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?