Gurkmejaägg med fyllning

Ingredienser

8 ägg/16 halvor

1 dl ättikssprit

2 dl strösocker

3 dl vatten

1 msk Kockens gurkmeja

2 msk majonnäs

1 msk crème fraiche

2 tsk Kockens persillade

salt och svartpeppar

färsk gräsök till dekoration

Instruktioner

1. Blanda ättika, socker, vatten och gurkmeja i en kastrull och låt koka upp tills sockret smält. Låt lagen svalna.
2. Koka och skala äggen och lägg i en glasburk. Häll över den avsvalnade lagen och låt äggen stå över natten.
3. Dela äggen och gröp ur äggulorna och lägg i en skål.
4. Blanda äggulor med majonnäs, crème fraiche och persillade, rör ihop.
5. Fyll ägghalvorna och strö lite färsk gräslök över.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?