
Grillad korv med BBQ-ragu
Ingredienser
4 portioner
4 st valfria korvar att grilla
4 skivor lantbröd
1 dl crème fraiche
BBQ-ragu
1 st rödlök
2 st vitlöksklyftor
1 st Kockens lagerblad
½ dl rödvinsvinäger
½ dl råsocker
3 dl chilisås
1 tsk liquid smoke
1 dl japansk soja
2 tsk Kockens ingefära malen
1 tsk Kockens vitlökspulver
2 tsk Kockens Grillkrydda Original
½ färsk tärnad ananas
400 mixade bönor
150 g majskorn
Tillagning
- Fräs rödlök och vitlök. Tillsätt sedan rödvinsvinäger, råsocker, chilisås, japansk soja, lagerblad och övriga kryddor. Låt sedan sjuda på plattan i ca 15 minuter.
- Blanda ner bönmix, den tärnade ananasen & majsen. Låt koka ytterligare 10 minuter.
- Grilla korven och lantbröden.
- Servera den grillade korven på en skiva lantbröd tillsammans med BBQ-ragun och en klick crème fraiche.
Allergener i Kockens produkter
Grillkrydda Original:Selleri