Glutenfria pepparkakor

Ingredienser

ca 20-30 stycken

50 gram smör, rumsvarmt
2 dl Lailas blå Mjölmix
1 dl mandelmjöl (ev. något mer)
2 1/2 msk sockerersättning
2 msk fibersirap
ca 1 tsk Kockens pepparkakskryddor

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda ihop smör, fibersirap och sockersättning. Tillsätt även dom torra ingredienserna och blanda ihop med degkrokar, alternativt för hand. Blir degen för lös tillsätts mer mjölmix.
  3. Lägg degen mellan två bakplåtspapper och kavla ut (inte för tunt). Ta ut pepparkakor av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter, eller tills pepparkakorna tagit färg.
  5. Låt svalna.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?