Recept av: @ceciliafolkesson

Glutenfria äppelscones

0/5 (1)


Ingredienser

ca 3-4 stycken

2 dl Lailas Mjölmix Gul

1 dl glutenfria havregryn

2 tsk bakpulver

1 msk Kockens kanel malen

1 nypa salt

1 dl rivet äpple

0,5 dl kokosolja

1,25 dl havredryck eller liknande

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 220 grader (varmluft)
  2. Blanda ihop de torra ingredienserna
  3. Riv äpplet grovt
  4. Smält kokosoljan
  5. Rör ihop alla ingredienserna
  6. Klicka ut 3,4 scones på en plåt med bakplåtspapper. (Smeten blir ganska kladdig)
  7. Pudra över lite kanel och grädda i mitten av ugnen i ca 12 minuter

Servera rykande färska!

Skriv ut

Glutenfritt: Ja

Liknande recept: