Glutenfri semmelmuggkaka

Ingredienser

Muggkaka:

4 tsk Lailas blå Mjölmix

3 tsk sötning i ströform

1 krm bakpulver

1 krm nystött Kockens kardemumma

3 tsk vegansk mjölk

1 tsk olja

1 nypa vaniljpulver

Mandelmassa:

2 dl mandelmjöl

2 msk fibersirap

1-2 msk vatten

Instruktioner

  1. Smörj en kopp. Mixa alla ingredienser och häll i koppen.
  2. Mikra i ca 1-2 minuter.
  3. Mixa samman ingredienserna till mandelmassan.
  4. Toppa den ljumna muggkakan med mandelmassa och vegansk grädde.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?