1 paket 140 g knaperstekt bacon
8 ägg
3 msk grädde
ca 2 ½ krm salt
2 msk smör
Garnering
ca 1 tsk Kockens dillfrön
krasse
8 st
1 paket 140 g knaperstekt bacon
8 ägg
3 msk grädde
ca 2 ½ krm salt
2 msk smör
Garnering
ca 1 tsk Kockens dillfrön
krasse
1. Knäck äggen vid toppen och försök få den större halvan hel. Skölj skalen och sätt i en äggkartong/äggkoppar.
2. Vispa samman ägg, grädde och kryddor lätt. Smält halva mängden smör och häll i smeten och rör sakta, gärna med trägaffel, tills det börjar stelna men bara tills det blir krämigt.
3. Ta kastrullen från värmen, rör ner resterande smör. Fördela äggröran i äggskalen, garnera med stötta dillfrön och krasse. Servera knaperstekt bacon till en separat skål vid sidan om.