Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Festlig kaffedrink

Ingredienser

2 personer

4 st Kockens kanelstänger

30-40 g mörk choklad av god kvalitet, rumsvarm + till garnering

fint rivet skal av 1/2 apelsin

3-4 dl bryggkaffe, mörkrost

valfri sötning – farinsocker, honung, lönnsirap etc.

ca 1 ½ dl vispgrädde

Instruktioner

  1. Bottna kopparna med fint riven choklad och apelsinskal. Tillsätt valfri sötning och en kanelstång i varje kopp. Häll över nybryggt kaffe och rör om.
  2. Toppa med vispad grädde, garnera med kanelstång och strö över riven choklad. Servera genast.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!