Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Egen midsommarsnaps

Ingredienser

3-4 st skivade jordgubbar

1 tsk Kockens Kummin hel

1/2 tsk socker

2 1/2 dl neutralt brännvin renat, exempelvis vodka

Instruktioner

  1. Lägg allt i en glasburk och häll på med brännvin. Låt stå i ett fönster ca i en vecka. Sila och använd som essens och späd till önskad smak.
  2. Jordgubbarna gör att det blir en rund smak.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!