Belugabolognese

Ingredienser

2 dl okokta belugalinser

1 gul lök

1 grön chili

4 vitlöksklyftor

390 g passerade tomater

6 st soltorkade tomater

1 msk tamarisoja

1 msk balsamvinäger

0,5-1 msk lantbuljong eller grönsaksbuljong

1,5 msk Kockens oregano, Ekologisk

2 krm Kockens svartpeppar grovmalen

Instruktioner

  1. Koka linserna enligt anvisning.
  2. Hacka lök, vitlök, chili och fräs i en stekpanna eller gryta.
  3. Tillsätt resten av ingredienserna och kör lite med en stavmixer.
  4. Servera tillsammans med valfri pasta. På bilden är det en glutenfri linspasta.
  5. Toppa med näringsjäst eller riven ost.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?