Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot

Stir Fry med kyckling

Ingredienser

4 port.

Kyckling
4 st kycklingbröstfiléer, grova tärningar
salt

Grönsaker
1 paket bovetenudlar, kokta
2 st morötter, skalade, strimlade
2 st bok choy, strimlade
1 knippe vårlök, strimlad

Dressing
½ dl soja
2 tsk Kockens wokkrydda
1 msk Kockens chili sweet
1 st lime, saften

Instruktioner

Kyckling
Bryn kycklingtärningarna runtom i stekpannan. Krydda med salt. Lyft upp dem ur pannan och håll dem varma.

Grönsaker
Fräs grönsakerna i stekpannan, tillsätt nudlarna och kycklingen. Tillsätt dressing och låt allt blanda sig.

Dressing
Blanda alla ingredienser och smaka av med lime.

Servering
Servera med ett gott bröd.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!