Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Snabb kycklingwok

Ingredienser

4 port.

400 g kycklingfilé

4 skivor lime

1 tsk Kockens Piffi Allkrydda

2 msk vatten

1 tsk råsocker

Grönsaker som morötter, paprika, sugar snaps eller 1 påse valfri fryst wokmix

Instruktioner

Strimla kycklingfilén och blanda med lime, Kockens Piffi Kycklingkrydda och vatten. Låt dra ca 20 minuter. Stek den avrunna kycklingen i olja. Strö över råsocker vid slutet av stekningen. Smaksätt eventuellt med saften från resten av limefrukterna.

Servera med wokade grönsaker och kokta nudlar.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!