Glutenfritt recept

Lailas glutenfria miniscones

Ingredienser

10-12 stycken

4 dl Lailas blå Mjölmix

0,5 tsk salt

1 tsk bakpulver

75 g smör

1,5 dl mjölk

Pensling

1 ägg

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda mjölmix, salt och bakpulver i en bunke. Tillsätt smöret och nyp ihop till en smulig deg.
  3. Tillsätt mjölken och arbeta snabbt ihop till en deg.
  4. Kavla degen till cirka 2 cm tjocklek, stan sa ut rundlar med en utstickare eller ett litet glas.
  5. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och pensla med uppvispat. Grädda mitt i ugnen 10-12 minuter tills de fått fin färg.
  6. Servera varma med goda tillbehör.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!