Ekologiska nyheter från Kockens

Efterfrågan på ekologiska råvaror fortsätter att öka och det är med glädje som vi nu adderar fyra stycken nyheter i vårt sortiment – kardemumma, lökpulver, hel svartpeppar (Fairtrade) och hel vitpeppar (Fairtrade). Kockens ekologiska sortiment består nu av 22 produkter.

”Försäljningen av ekologiska kryddor i de svenska butikerna fortsätter att öka kraftigt; + 14,7% i värde första halvåret 2017 jämfört med första halvåret 2016. Kockens breddar nu sitt ekologiska sortiment med kardemumma och lökpulver i glasburk, samt hel svartpeppar och hel vitpeppar i påse. De sistnämnda artiklarna är dessutom Fairtrade-märkta” säger Johan Tornakull, vice VD på Kockens AB.

Kockens ekologiska kryddor finns på välsorterade Coop, Willys, Willys Hemma, Citygross, ÖoB samt Mathem.se.

« Tillbaka