Ekologiska nyheter i kryddhyllan

Kockens ekologiska kryddsortiment ökar i takt med att efterfrågan växer. Allt fler väljer att använda ekologiska råvaror i sin matlagning och vårt mål är att på sikt kunna erbjuda en stor variation av ekologiska kryddor.

Bland nyheterna finns gurkmeja, paprika, rosmarin och svartpeppar hel. Tillsammans med våra befintliga ekologiska kryddor – basilika, citronpeppar, kanel, oregano, persilja, svartpeppar grovmalen, timjan och vitpeppar malen – bidrar de till goda förutsättningar att skapa en härlig smakupplevelse.

”Eko trenden är väldigt stark i Sverige just nu. Därför är det mycket uppskattat att Willys nu kommer att erbjuda sina kunder ytterligare fyra ekologiska kryddor från Kockens. Nu blir det möjligt att laga ännu fler goda rätter helt igenom ekologiskt till glädje för många engagerade konsumenter” säger Johan Tornakull, vice VD på Kockens AB.

Du hittar våra nyheter på Willys tillsammans med våra andra ekologiska kryddor. Håll utkik efter det ljusgröna sigillet!

« Tillbaka