Kockens på Coop!

Det är med stor glädje vi kan meddela att du nu kan köpa ett urval av Kockens kryddor på Coop. Efter många år är vi nu tillbaka i kryddhyllan – vilket ger konsumenten en ökad valmöjlighet när det gäller köp av kryddor.

Sortimentet som kommer säljas på Coop består främst av våra mest sålda kryddor i det praktiska gourmetglaset samt ett urval av kryddor i påse. Även vår populära grillkrydda kommer ta plats i kryddhyllan.

Vi är mycket glada över att Coop visar oss ett sådant stort förtroende. Det har gått femton år sedan Kockens kryddor fanns att köpa i Coops butiker, så detta är en stor händelse för oss. Coop kan nu erbjuda en större valfrihet och vi hoppas att Coops kunder skall uppskatta Kockens kryddor” säger Johan Tornakull, vice VD på Kockens AB.

Du hittar Kockens kryddor på Coop Forum, Coop Extra och i de större Coop Konsum butikerna.

« Tillbaka