Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot

Med Kockens wokkrydda

Stir Fry med kyckling

0/5 (1)


Ingredienser

4 port.

Kyckling
4 st kycklingbröstfiléer, grova tärningar
salt

Grönsaker
1 paket bovetenudlar, kokta
2 st morötter, skalade, strimlade
2 st bok choy, strimlade
1 knippe vårlök, strimlad

Dressing
½ dl soja
2 tsk Kockens wokkrydda
1 msk Kockens chili sweet
1 st lime, saften

Tillagning

Kyckling
Bryn kycklingtärningarna runtom i stekpannan. Krydda med salt. Lyft upp dem ur pannan och håll dem varma.

Grönsaker
Fräs grönsakerna i stekpannan, tillsätt nudlarna och kycklingen. Tillsätt dressing och låt allt blanda sig.

Dressing
Blanda alla ingredienser och smaka av med lime.

Servering
Servera med ett gott bröd.

Liknande recept:

Kockens kryddskola

Lär dig mer om alla våra kryddor i Kockens kryddskola.

Till kryddskolan