Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot

Med Kockens wokkrydda

Stir Fry med kyckling 0/5 (1)


Ingredienser

4 port.

Kyckling
4 st kycklingbröstfiléer, grova tärningar
salt

Grönsaker
1 paket bovetenudlar, kokta
2 st morötter, skalade, strimlade
2 st bok choy, strimlade
1 knippe vårlök, strimlad

Dressing
½ dl soja
2 tsk Kockens wokkrydda
1 msk Kockens chili sweet
1 st lime, saften

Tillagning

Kyckling
Bryn kycklingtärningarna runtom i stekpannan. Krydda med salt. Lyft upp dem ur pannan och håll dem varma.

Grönsaker
Fräs grönsakerna i stekpannan, tillsätt nudlarna och kycklingen. Tillsätt dressing och låt allt blanda sig.

Dressing
Blanda alla ingredienser och smaka av med lime.

Servering
Servera med ett gott bröd.

Kockens kryddskola

Lär dig mer om alla våra kryddor i Kockens kryddskola.

Till kryddskolan

Liknande recept: