Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

En krydda sätter smaken

Snabb kycklingwok


Ingredienser

4 port.

400 g kycklingfilé

4 skivor lime

1 tsk Kockens Piffi Allkrydda

2 msk vatten

1 tsk råsocker

Grönsaker som morötter, paprika, sugar snaps eller 1 påse valfri fryst wokmix

Tillagning

Strimla kycklingfilén och blanda med lime, Kockens Piffi Kycklingkrydda och vatten. Låt dra ca 20 minuter. Stek den avrunna kycklingen i olja. Strö över råsocker vid slutet av stekningen. Smaksätt eventuellt med saften från resten av limefrukterna.

Servera med wokade grönsaker och kokta nudlar.

Skriv ut

Allergener i Kockens produkter
Piffi Allkrydda Original:Selleri

Liknande recept:

Kockens kryddskola

Lär dig mer om alla våra kryddor i Kockens kryddskola.

Till kryddskolan