Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Skagenröra på knäckebröd

5/5 (1)


Ingredienser

8-10 bufféportioner

Kockens knäckebröd – recept
2 dl lätt crème fraiche
1 dl majonnäs
ca ½ dl finhackad purjolök
150-200 g skalade, grovt hackade räkor (spara några hela räkor till garnering)
2 msk hackad persilja
1-1 ½ tsk Kockens citronpeppar
ev 1-2 krm Kockens chilipeppar

Tillagning

1. Blanda samman alla ingredienser och smaka av med kryddor. Låt gärna stå kallt en stund.
2. Lägg upp röran i en skål, garnera med räkor. Servera tillsammans med knäckebröd.

Liknande recept:

Kockens kryddskola

Lär dig mer om alla våra kryddor i Kockens kryddskola.

Till kryddskolan