Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Sill med curry, äpple och örter

0/5 (1)


Ingredienser

8-10 bufféportioner

1 förpackning 5-minuters sill á 400 g varav 210 g sill
2 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
ca 2 tsk Kockens curry oriental
2-3 nypor socker
½-3/4 dl blandat hackad dill/gräslök
½ hackat äpple
½ hackad rödlök
salt och peppar

Tillagning

1. Låt sillen rinna av och skär i bitar.
2. Blanda crème fraiche, majonnäs, curry, socker och kryddgrönt med urkärnat äpple i tärningar och hackad rödlök.
3. Vänd ner sillen och smaka av med salt och peppar. Låt gärna stå och mogna i kyl i ett par timmar.
4. Lägg upp sillen och garnera med hackad rödlök.

Liknande recept: