Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Röra med västerbottenost

Ingredienser

2 ½-3 dl

2 dl crème fraiche ev. lätt

75 -100 g fint riven västerbottenost

½ tsk honung

1-2 krm Kockens kummin malen

2 krm Kockens timjan

salt & Kockens vitpeppar malen

Garnering

ev. några hela Kockens kumminfrön

hackad persilja

Instruktioner

Rör samman crème fraiche med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.

Bör stå till sig i kylskåp ett par timmar innan servering. Garnera med några kumminfrön och hackad persilja. Serveras med knäckebröd och t ex finn crisp.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?