Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Panna Cotta med jordgubbar

Ingredienser

4-5 port.

1 förpackning Kockens Panna Cotta + tillhörande ingredienser

250 g små jordgubbar

saft och fint rivet skal från 1 lime

2 msk socker

8-10 blad mynta

Instruktioner

1. Tillred Panna Cottan enligt anvisning på förpackningen och häll upp i koppar eller glas. Ställ in i kylen för att stelna.

2. Spara några jordgubbar till garnering, dela resten i mindre bitar.

3. Blanda saft och skal från limen i en skål. Rör ner sockret. Lägg myntabladen ovanpå varandra och strimla dem fint och blanda ner tillsammans med jordgubbarna. Låt stå i kyl tills servering. Skeda blandningen över Panna Cottan. Blir det något över – servera resterande i en skål vid sidan om.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?