Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

I god marinad

Panna Cotta med jordgubbar

0/5 (4)


Ingredienser

4-5 port.

1 förpackning Kockens Panna Cotta + tillhörande ingredienser

250 g små jordgubbar

saft och fint rivet skal från 1 lime

2 msk socker

8-10 blad mynta

Tillagning

1. Tillred Panna Cottan enligt anvisning på förpackningen och häll upp i koppar eller glas. Ställ in i kylen för att stelna.

2. Spara några jordgubbar till garnering, dela resten i mindre bitar.

3. Blanda saft och skal från limen i en skål. Rör ner sockret. Lägg myntabladen ovanpå varandra och strimla dem fint och blanda ner tillsammans med jordgubbarna. Låt stå i kyl tills servering. Skeda blandningen över Panna Cottan. Blir det något över – servera resterande i en skål vid sidan om.

Liknande recept:

Kockens kryddskola

Lär dig mer om alla våra kryddor i Kockens kryddskola.

Till kryddskolan