Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Lailas glutenfria våfflor

Ingredienser

ca 7 st

3 dl Lailas blå eller Lailas gul Mjölmix
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 dl vatten eller mjölk
3 ägg
2 msk matolja eller flytande margarin

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt vätska och olja och vispa ner äggen.
  2. Värm våffeljärnet. Smörj eventuellt med lite olja innan första våfflan gräddas. Grädda till en gyllenbrun färg.
  3. Servera gärna med grädde, färska bär och ringla över smält choklad.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?