Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Fantastiskt gott!

Lailas glutenfria knäckebröd


Ingredienser

2 plåtar

2 ½ dl Lailas grön Mjölmix

1 dl solrosfrön

1 dl Kockens sesamfrön

½ dl rapsolja

flingsalt

2 ½ dl kokande vatten

Gräddning

150 °C i 55 minuter.

Tillagning

Rör ihop alla ingredienserna tillsammans med 2 ½ dl kokande vatten. Kavla ut tunt mellan två bakplåtspapper. Receptet räcker till 2 plåtar. Markera längder eller rutor med kniv eller sporre. Strö över flingsalt. Grädda. Byt plats på plåtarna efter halva tiden.

Skriv ut

Glutenfritt: Ja

Allergener i Kockens produkter
Sesamfrön:Sesamfrön

Kockens kryddskola

Lär dig mer om alla våra kryddor i Kockens kryddskola.

Till kryddskolan

Liknande glutenfria recept: