Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Fantastiskt gott!

Lailas glutenfria fröknäckebröd


Ingredienser

2 plåtar

2 ½ dl Lailas blå eller Lailas gul Mjölmix
1 dl solrosfrön
1 dl Kockens vita sesamfrön
1 dl pumpafrön
2 ½ dl kokande vatten
½ dl rapsolja
flingsalt till garnering

Tillagning

  1. Rör ihop alla ingredienserna tillsammans med 2 ½ dl kokande vatten.
  2. Kavla ut tunt mellan två bakplåtspapper.
  3. Markera längder eller rutor med kniv eller sporre. Strö över flingsalt.
  4. Grädda i 150 ˚C i 55 minuter. Byt plats på plåtarna efter halva tiden.

Skriv ut

Glutenfritt: Ja

Allergener i Kockens produkter
Sesamfrön:Sesamfrön

Liknande recept:

Kockens kryddskola

Lär dig mer om alla våra kryddor i Kockens kryddskola.

Till kryddskolan