Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Grillas med fördel på grillen

Kryddigt knaperstekt fläsk


Ingredienser

4 port.

ca 500 färskt randigt fläsk, i skivor

2-3 msk Kockens grillkrydda Original

1 tsk Kockens pepparmix

2 tsk Kockens paprikapulver

Tips! 1-2 krm stött Kockens kummin ger god smak

Tillagning

1. Blanda samman kryddorna. Gnid in fläsket med kryddblandningen och låt det ligga och bli lättrimmat i rumstemperatur, ca 30 minuter.

2. Grilla fläsket i ett par minuter på varje sida tills det har blivit knaprigt.

3. Serveras med valfritt tillbehör.

Skriv ut

Allergener i Kockens produkter
Grillkrydda Original:Selleri
Pepparmix:Selleri Senap

Kockens kryddskola

Lär dig mer om alla våra kryddor i Kockens kryddskola.

Till kryddskolan

Liknande recept: