Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Kanelbullerullar

Ingredienser

9 stycken

9 skivor vitt formbröd

175-200 g Nutella eller nötcrème

75 g smör

ca 1 dl strösocker

ca 1 msk Kockens kanel malen

Instruktioner

  1. Skär bort kanterna på bröden och kavla ut dem tunt.
  2. Bred på ca 1- 1 ½ msk Nutella på varje och rulla ihop dem hårt.
  3. Smält smöret och blanda samman socker och kanel på en tallrik. Doppa rullarna först i smöret och sedan i kanelsocker blandningen. Lägg dem  med skarven nedåt i en ugnsfast form.
  4. Grädda dem gyllenbruna i 175 °C i 15-18 minuter.

Tips! Godast nygräddade!

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?