Grillad korv med BBQ-ragu

Ingredienser

4 portioner

4 st valfria korvar att grilla

4 skivor lantbröd

1 dl crème fraiche

BBQ-ragu

1 st rödlök

2 st vitlöksklyftor

1 st Kockens lagerblad

½ dl rödvinsvinäger

½ dl råsocker

3 dl chilisås

1 tsk liquid smoke

1 dl japansk soja

2 tsk Kockens ingefära malen

1 tsk Kockens vitlökspulver

2 tsk Kockens Grillkrydda Original

½ färsk tärnad ananas

400 mixade bönor

150 g majskorn

Instruktioner

  1. Fräs rödlök och vitlök. Tillsätt sedan rödvinsvinäger, råsocker, chilisås, japansk soja, lagerblad och övriga kryddor. Låt sedan sjuda på plattan i ca 15 minuter.
  2. Blanda ner bönmix, den tärnade ananasen & majsen. Låt koka ytterligare 10 minuter.
  3. Grilla korven och lantbröden.
  4. Servera den grillade korven på en skiva lantbröd tillsammans med BBQ-ragun och en klick crème fraiche.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?