Foto: Per-ERik Berglund/Znapshot

Vegetariskt och färgglatt

Beancurry Vindaloo


Ingredienser

4 port.

2 st morötter, skalade, grovskurna

2 st smålökar

1 msk smör

2 dl gröna linser

1 burk kikärtor

1 msk Kockens curry Vindaloo

1 dl yoghurt

1 st citron, saften

Tillagning

Fräs grönsakerna i smöret. Tillsätt curryn och svetta i några minuter till. Tillsätt linser och täck med vatten. Koka tills linserna mjuknar, då tillsätter man kikärtor, grädde och låter det koka ihop några minuter. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.

Servering

Servera i varma djupa tallrikar.

Skriv ut

Allergener i Kockens produkter
Curry Vindaloo:Senap

Kockens kryddskola

Lär dig mer om alla våra kryddor i Kockens kryddskola.

Till kryddskolan

Liknande recept: