Fräscht och gott nytt år

Nytt år, nytt du! Nu är säsongen för att skapa sunda vanor äntligen här. Kicka igång det nya året med färgstarka smoothies och snabba shots som lyser upp i vintermörkret, fulladdade med svenska bär, exotiska frukter och välsmakande kryddor! Kryddor som kanel, ingefära, gurkmeja och chili passar extra bra i dina favoritdrycker.

Vinterns kryddiga supershot

Shot på fyra sätt – använd basreceptet med ingefära och gurkmeja och variera mellan kiwi, mango, jordgubbar eller blåbär. Eller kanske har du någon annan favorit? Shoten kan förvaras i kylskåp i några dagar.

Till receptet

 

Ekologisk ingefära

Tillsätt ingefära i ditt te eller starta dagen med en ingefärsshot!

Läs mer om ingefära

Grön smoothie

En smoothie med superkryddor ger dig en god start på dagen. De är nämligen fulla av spännande smaker. Mixa, testa och njut!

Till receptet

 

Ekologisk gurkmeja

Ger härlig färg till smoothies och drycker!

Läs mer om gurkmeja

Nya frukostvanor

Inled med en härlig frukost för en bra start på dagen. Eller varför inte bjuda in till brunch på helgen? Vad sägs om avokadotoast toppad med sesamfrön och chili flakes, spicy crunchy granola med kanel och kardemumma eller banan- och kanelplättar? Här finns något för alla!

Till recepten

Ekologiska chili flakes

Kryddig kick för alla morgontrötta!

Läs mer om chili flakes

Gör din egen chai kaffe latte

Öppna upp ditt kryddskåp och smaksätt ditt kaffe och te med kryddorna som du älskar. Kanel och kardemumma är fantastiska smaksättare i kaffet och testa gärna lite ingefära i ditt te.

Till receptet

Ekologisk kanel

Tillsätt en nypa kanel i kaffet eller i din smoothie!

Läs mer om kanel