Vit chokladmousse – nu i Sverige!

Succén med Kockens desserter fortsätter. Nu lanserar Kockens den femte desserten i sin portfölj av äkta italienska desserter – vit chokladmousse. Produkten är framtagen för den svenska marknaden tillsammans med en av de stora aktörerna på den italienska dessertmarknaden och nu kan den för första gången avnjutas i Sverige.

Kockens vita chokladmousse är den första vita moussen på den svenska marknaden. Moussen innehåller små bitar av vit choklad som ger en härlig smaksensation och blir den perfekta avrundningen på din måltid. Dessutom är den väldigt enkel att tillaga – komplettera endast med mjölk och garnera med färska bär.

”Den vita moussen är en liten innovation och har mottagits enormt väl av kedjorna. Alla har tagit in den i sortimentet. Vi har stora förhoppningar på en framgångsrik lansering” säger Johan Tornakull, Vice VD på Kockens.

Kockens vita chokladmousse hittar du på ICA, Coop, Willys, Hemköp och Citygross med start vecka 4.

« Tillbaka