Chokladmousse 70% gör entré

Nu lanserar Kockens den fjärde desserten i sin portfölj av äkta italienska desserter, nämligen Chokladmousse 70%. Moussen är tillverkad i Italien och är den första chokladmoussen med hög kakaohalt på svenska marknaden.

Chokladmousse har länge varit en dessertfavorit i många hem och nu kan Kockens erbjuda en uppdaterad och mer sofistikerad variant av klassikern. Att låta bitterhet och sötma balansera i en härlig mousse tillsammans med färska bär blir en perfekt kombination. Att den dessutom är lätt att tillaga är ett plus.

”Vi är stolta att kunna erbjuda de svenska konsumenterna en riktigt mörk chokladmousse med 70% kakaohalt. Inköparna på kedjorna har varit mycket entusiastiska.” säger Johan Tornakull, Vice VD på Kockens.

Kockens Chokladmousse 70% hittar du på ICA, Willys, Hemköp och på City Gross med start i vecka 3.

« Tillbaka