Låt världens smaker besöka ditt kök

Kockens lanserar nu en helt ny serie av kryddblandningar i samarbete med mångfaldsprojektet Kryddor Från Rosengård. Serien består av sex smakrika kryddblandningar från världens kök.

Kryddblandningarna är framtagna och provsmakade tillsammans med personerna bakom mångfaldsprojektet ”Kryddor Från Rosengård” och det är också dem som du träffar på de olika förpackningarnas framsidor. Kryddblandningarna lanseras i smakerna Falafel, Harissa, Kafta, Kofta Masala, Sju Kryddor och Pimienta Roja. För att hjälpa dig på traven att få ta del av en ny matkultur, finns det en spännande receptfolder i din butik och flera goda recept under Kockens recept.

Kockens Kryddor från Rosengård kommer du att hitta såväl som på ICA, COOP, Willys och City Gross från v 40.

« Tillbaka