Färsk dressing utan tillsatser

Nu lanserar Kockens ett färskt alternativ till salladsdressing på flaska. I samband med att intresset för naturliga produkter ökar, lanserar Kockens dressingmix i smakerna Rhode Island, Thousand Island och Caesar som inte innehåller några tillsatser, blandas direkt innan servering och alltid ger ett färskt resultat.

Kockens tar nu ännu ett steg mot att förverkliga visionen om att ompositionera Kockens från ett kryddvarumärke till ett matvarumärke genom att lansera de tre populäraste dressingsmakerna som praktiska mixer. Med Kockens som ny aktör på marknaden inom kategorin blir det ännu större valmöjligheter för konsumenterna.

”Kockens dressingmix blandat med lätt crème fraiche ger en färsk dressing utan tillsatser vid varje servering. Kockens är först på marknaden med detta koncept för de populära smakerna Rhode Island, Thousand Island och Caesar”, säger Johan Tornakull, Marknads- och försäljningschef på Kockens AB.

Kockens dressingmix säljs i en helt ny tvådelad praktiskt förpackning och säljs på ICA, Coop, City Gross, Matrebellerna, Hemköp och i Vi-butikerna från och med vecka 14.

« Tillbaka