Kryddorna som skapar eko i kryddhyllan

Ekologiska kryddor i smart förpackning, det är något som Kockens tagit fasta på. Vi breddar vårt sortiment med fler kryddor och samtidigt ökar tillgängligheten för konsumenterna då sex av varianterna säljs på ICA med start i vecka 3.

Nu när intresset för ekologiska kryddor växer passar vi på att utöka vårt sortiment med fler egterlängtade nyheter som lyfter hela kategorin. Kockens ekologiska kryddor i gourmetglas är enkla att använda i köket då de har ett smart snäpplock som gör att du kan öppna dem med en hand. De är lätta att hitta i lådan med en namnetikett på locket och de är enkla att hitta i hyllan då varje krydda har en egen unik färg.

”Kombinationen smart förpackning, ekologiska kryddor till mer attraktiva priser och större tillgänglighet gör att vi tror att detta blir ett genombrott för ekologiska kryddor” säger Johan Tornakull, Marknads- och försäljningschef på Kockens AB.

Sammanlagt finns det nio stycken ekologiska kryddor och de säljs på ICA, City Gross, Willys och i Vi-butikerna.

« Tillbaka