100% naturlig buljong

Nu lanserar Kockens den första buljongtärningen med 100% naturliga råvaror i 12-pack till konsument. Med Kockens som ny aktör på marknaden inom kategorin blir det större valmöjligheter för dig som konsument.

I samband med att intresset för naturliga produkter utan smakförstärkare ökar lanserar nu Kockens tre stycken olika sorters buljongtärningar – välj mellan kött, kyckling och grönsak. För oss på Kockens är det viktigt att tillhandahålla högkvalitativa produkter utan onödiga tillsatser till konkurrenskraftiga priser.

”Att lansera buljonger är ett steg mot att förverkliga vår vision, att ompositionera Kockens från ett kryddvarumärke till ett matvarumärke”, säger Johan Tornakull, Marknads- och försäljningschef på Kockens AB.

Kockens buljongtärningar hittar du på Coop, City Gross och Matrebellerna med start vecka 3.

« Tillbaka